مادر پول و طلاهاش رو که داد از در ِ ستاد پشتیبانی جنگ خارج شد.
مسئول مربوطه فریاد زد :
مادر رسیدتون !
مادر خندید و گفت :
" من برای دادن دو پسرم هم رسید نگرفتم ... "
ما تا ابد مدیون مادرانی هستیم که به فرزندانشان ایثار آموختند ...
نویسنده فاطمه در یکشنبه 93/3/18 |
نظر
نویسنده فاطمه در شنبه 93/3/17 |
نظر
نویسنده فاطمه در شنبه 93/3/17 |
نظر
برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر کبیر انقلاب امسال با حاشیههای کمتری مواجه بود، چرا که به جز برنامهریزی ستاد بزرگداشت در سالن اصلی، مدیریت حسن روحانی مانع اتفاق حاشیهدار تازهای در حرم امامخمینی(ره) شد. قبل از سخنرانی رئیسجمهور حدود 10جوان در بیرون و داخل حرم مشغول توزیع یکسری کاغذ بودند؛ در ابتدا همگان برداشت میکردند این کاغذها مربوط به اعلام برنامههای مراسم امام (ره) است اما احتیاط آنها در پخش این کاغذها باعث شد عدهای با کنجکاوی تحریک به خواندن شوند و با دیدن تیتر «روحانی زیر ذرهبین امام خمینی» به سرعت متوجه شدند ظاهرا امسال نوبت شبنامه و بولتن است، آن هم بامضامین انتقاد از رئیسجمهور و تیم هستهای. این افراد شب و روز 14خرداد با خیال راحت در میان زائرین به پخش شبنامه و بیانیه مشغول بودند.
مضامین شبنامهها
این شبنامهها و بولتنها که با عنوان «نگرانیم...، چه دادهایم؟ چه گرفتهایم؟، روحانی زیر ذرهبین امام خمینی و بیادبانههای کدخدا» توزیع میشدند کمی قبل از آغاز مراسم اطراف حرم، کنار اتوبوسها و محل تجمع زائرین به وفور یافت میشد. یکی از پخشکنندگان شبنامه به خبرنگار آرمان گفت: «ما باید واقعیت را به مردم بگوییم، نمیتوانیم واقعیت را از مردم پنهان کنیم.»
نگرانیم ...
در شبنامه «نگرانیم» به عملکرد عناصر فرهنگی دولت یازدهم همانند بازگشایی نشر چشمه، سخنان رئیسجمهور درباره هنر، سخنان حسن روحانی پیرامون ماهواره،تلاش دولت برای رفع فیلتر شبکههای اجتماعی، صحبتهای وزیر ارشاد در باره تکخوانی زنان، صحبتهای مشاور رئیس جمهور درباره نماد شیر و خورشید، چاپ کتابهای صادق هدایت و محمود دولتآبادی و همچنین برگزاری مراسم جشن زنانه در کاخ سعدآباد پرداخته است.
روحانی زیر ذره بین...
در شبنامه «روحانی زیر ذره بین امام خمینی» به بررسی مواضع دولت یازدهم در منظومه فکری امام خمینی پرداخته شده و مسائلی مانند ممیزی کتاب، نماد شیر وخورشید، بهشت زورکی، انحلال مجمع عقلا و پایان جنگ مورد بررسی قرار گرفته است!
نویسنده فاطمه در شنبه 93/3/17 |
نظر
روزی که باراک اوباما در باغ گل رز کاخ سفید، با افتخار خبر آزادی آخرین اسیر جنگی آمریکا را اعلام میکرد، به ذهنش هم نمیرسید که این نمایش قدرت دیپلماتیک، 2ساعت هم دوام نمیآورد.
به گزارش همشهری، بو برگدال، سرباز 28ساله آمریکایی که بعد از 5سال اسارت نزد طالبان، در چارچوب معاملهای بزرگ و در مقابل آزادی 5مقام زندانی طالبان در گوانتانامو، آزاد شد، اکنون به بزرگترین دردسر رئیسجمهور آمریکا تبدیل شدهاست. برنامه استقبال از این سرباز زندانی که قاعدتا برای آمریکاییها باید همچون قهرمان ملی باشد، لغو شده و به جای مراسم استقبال، دستگاه قضایی ارتش مشغول تهیه پروندهای برای رسیدگی به خطاهای این سرباز است.
هر روز هم خاطرهای جدید از همقطاران سرباز برگدال درباره خطاهای او منتشر میشود. اکنون اوباما در مقابل پرسشها و حملات تندی از سوی رسانهها، افکار عمومی آمریکا و همچنین کنگره قرار گرفتهاست. جمهوریخواهان و حتی برخی دمکراتهای کنگره، دولت اوباما را بهخاطر مشورت نکردن با نمایندگان قبل از انجام این معامله مورد پرسش قرار داده و به باد انتقاد گرفتهاند.
دولت اوباما میگوید که بهخاطر حفظ جان این سرباز مجبور بوده جزئیات این معامله را تا لحظه آخر مخفی نگه دارد. از سوی دیگر خانوادههای چند سربازی که در سالهای اخیر در جریان جستوجو برای یافتن برگدال جان خود را در چند عملیات از دست دادهاند، اکنون خواستار محاکمه این جوان شدهاند. مدارکی که بهتازگی منتشر شده نشان میدهد که برگدال، دستکم 2بار برای فرار از ارتش تلاش کردهبوده و شاید دستگیریاش توسط طالبان هم اساسا نوعی تسلیم او به طالبان بودهاست.
مکالمات رادیویی ردیابی شده نشان دادهاست که برگدال در تماسهایی با کسانی که ظاهرا از فرماندهان طالبان بودهاند، به آنها گفته که قصد گفتوگو با آنها را دارد. سرانجام یک شب او بدون سلاح از مقر خود خارج میشود و دیگر اثری از او یافت نمیشود تا اینکه روزها بعد طالبان اعلام میکند که یک سرباز آمریکایی را در اسارت دارد. برگدال که 2روز پیش توسط طالبان به آمریکا تحویل داده شده، شرایط جسمی و روانی نامناسبی دارد و هنوز قادر به صحبت کردن نیست. این در حالی است که این معامله، نوعی نمایش قدرت برای طالبان در مقابل آمریکا بهنظر میرسد. اکنون برخی جمهوریخواهان حتی از ضرورت استیضاح اوباما بهخاطر این ماجرا سخن میگویند و خواستار عذرخواهی او از مردم شدهاند.
نویسنده فاطمه در شنبه 93/3/17 |
نظر